Voeding

Voeding is kennis opdoen, ervaren bij jezelf en de ander en een eigen visie vormen. In onze lessen staan deze elementen elke keer weer centraal. Omdat voeding de basis is van het menselijk bestaan, zal daarop bijsturen doorwerken op alle niveaus bij de cliënt zowel fysiek, geestelijk, emotioneel als spiritueel.

Module Voeding I

Deze module richt zich op het bereiken van een optimale gezondheid door het kiezen van de juiste voedingsmiddelen en voedingsgedrag. Door het therapeutisch inzetten van voedingsadviezen kunnen gezondheidsklachten worden verholpen en zal het effect van andere therapieën ondersteund worden.

Modules Voeding II & III

In de vervolgmodules ga je gericht bezig met de cliënt. Er wordt verbinding gemaakt tussen voeding, de natuurkwaliteiten, menstypes, emoties en organen. Ook wordt aandacht besteedt aan reinigen en ontgiften, kwetsbare groepen (zoals ouderen en zwangeren) en het inzetten van voeding als therapie.

Je leert om een uitgebreide voedingsanamnese af te nemen bij een cliënt met een gezondheidsvraag en deze te verwerken tot een voedingsbehandelplan op maat.

Belangrijke informatie

Data

Voeding I op 6 mrt, 11m ei en 15 juni 2019;
Voeding II op 25 aug, 10 nov en 24 nov 2018

Aantal dagen3 dagen Voeding I; 3 dagen Voeding II; 6 dagen Voeding III
Lestijden9.30 -16.45 uur
LocatieHet Oog van Meppel, Stationsweg 70 (boven het station) te Meppel
Prijs€ 420,- voor Voeding I of II, € 840,- voor Voeding III, indien gevolgd als losse module
(inclusief koffie/thee en toegang tot de elektronische leeromgeving; exclusief studiemateriaal)
Aantal deelnemersMinimaal 5
Docent(en)Marlous de Klerk
Inschrijven Ga naar het inschrijfformulier >>